CONNECTED
TO CULTURE

Connected to Culture - Into the Park - 5TRACKS Breda

Culturele inspiratie vind je naast de deur, in het historische centrum en hippe Havenkwartier van Breda. Maar ook de gebouwen van 5TRACKS lenen zich met hun grote open ruimtes perfect voor sociale activiteiten, met of zonder een cultureel tintje. Van lezingen in het atrium tot netwerkborrels in het café – alles is mogelijk.

Connected to Culture - Map Desktop - 5TRACKS Breda

Connected to Culture - Map Mobile - 5TRACKS Breda

Een stad met inhoud

Met een oud stadscentrum vol historie, een creatieve broedplaats in het Havenkwartier en een internationaal hotspot voor zaken en met cultuur, restaurants en cafés te over heeft deze stad echt voor ieder wat wils. Of zoals men het zelf zegt: Breda brengt het samen.

Connected-to-the-world-Atria-5TRACKS-Breda

Alles in Breda is prima bereikbaar, lopend of met de fiets

Connected to Culture - Culture - 5TRACKS Breda

BredaPhoto: beelden door de hele stad

Cultuur

Aan culturele activiteiten geen gebrek. Die vind je, bijvoorbeeld, in filmhuis Sunset Cinema, het Chassé Theater, Stedelijk Museum Breda en de Blind Walls Gallery. Voor een intiem concert ga je naar poppodium MEZZ; in Local Motion draaien de opvolgers van Bredanaren Hardwell en Tiësto. Ook zijn er regelmatig bijzondere festivals, zoals het Breda Jazz Festival, BredaPhoto en PALM Parkies.

Ondernemend vermogen

Uitstekende social skills, een gezonde nieuwsgierigheid en een blik die verder reikt dan de landsgrenzen zitten in het DNA van Breda. Deze ‘super power’ wordt door steeds meer bedrijven ontdekt, zoals ZEISS, Lamb Weston en Janssen-Cilag. En aan hoogopgeleide werknemers geen gebrek – daar zorgen de vele hbo-opleidingen in de stad en regio voor. Ook keren opvallend veel mensen die Breda verlieten om elders te studeren terug naar de stad.

Connected to Culture - Business Power - 5TRACKS Breda

Aan hoogopgeleide werknemers geen gebrek in Breda

Thuis ontspannen of de stad ontdekken? Alles kan!

Lekker eten

Breda is een waar paradijs voor levensgenieters. Verspreid over de stad zijn er tal van keukens, van pinchos bij El Quinto Pino, krabravioli bij Porta Sud tot shared dining of een lekkere cocktail bij De Botanist. In BAAI aan rivier de Mark kun je ook met de boot terecht of er een huren. Bierliefhebbers boffen helemaal met maar liefst acht brouwerijen in de stad!

Natuur

Houd je van de natuur, dan zit je ook goed in Breda. Klassiek stadspark het Valkenberg is een groene oase midden in de stad. Aan de rand van de stad liggen het Mastbos en het Marktdal waar je prima kunt wandelen, hardlopen of de hond uitlaten. Deze karakteristieke natuurgebieden zijn populair bij wandelaars en fietsers. Net buiten Breda vind je de Galderse meren, waar je ’s zomers kunt zwemmen.

Connected to Culture - Nature - 5TRACKS Breda

Relaxen in een van de groene oases

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuws door ons te volgen op de volgende kanalen:

Twitter Instagram LinkedIN

Zoekvenster sluiten