Concept

5TRACKS, vijf uitdagende productgroepen. Een dynamische mix van innovatieve concepten die elkaar versterken. Hier vind je precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Van je eigen bureau tot een inspirerende kantoorvloer. Van je eigen urban appartement tot een onderscheidende hotelkamer. Van een laagdrempelige openbare huiskamer met events, tot een zakenrestaurant met klasse. Van sportschool, tot maatpak. En dit alles wordt verbonden door een park langs het spoor waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Met 5TRACKS maken we een stedelijk, verrassend milieu, gericht op de wereldbestormers; zakelijk, ondernemend en initiatiefrijk, met een brede interesse, maar bovenal met plezier in wat zij doen. Van studenten en zzp’ers tot start ups en internationale topbedrijven. Hier kun je switchen, combineren en delen, zowel zakelijk als privé. Je wordt geïnspireerd, gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en ontmoet nieuwe mensen, maar bovenal bevind je je op een fijne plek waar je precies datgene kunt bereiken wat je op dat moment wilt.

Lees hier het artikel van 5tracks in het tijdschrift Stationslocaties Nederland 2017. Klik hier om de gehele editie van het tijdschrift te kunnen inzien.

 

My office My identity
Offices

Work

De werkplek van de toekomst staat niet op een bedrijventerrein met uitsluitend andere kantoren, maar middenin de stad! Een dynamische plek die meer is dan werkplekken alleen. 5TRACKS biedt ondernemers in verschillende levensfasen en met verschillende karakters een plek op maat, variërend van desks, spaces en eigen offices. Een plek dus waar jonge talenten en vernieuwing gecombineerd worden, met jarenlange ervaring en een groot netwerk.

Door gebruik te maken van shared services als vergaderruimten, catering, deelauto’s en deelfietsen hebben organisaties minder eigen voorzieningen en dus minder ruimte nodig. Daarnaast zorgen lezingen, tentoonstellingen, borrels en een eigen online platform voor een dynamische ‘melting pot’ waar je omgeven wordt door de energie, kennis en inspiratie.

Desks

De flexibel te huren Desks van 5TRACKS bevinden zich in het hart van het gebied. Hier vind je de ideale mix van rustig werken aan een eigen desk en de reuring van de levendige Living room. Desks bieden ‘dedicated’ werkplekken die je per maand kunt huren, maar ook per dagdeel.

Spaces

Spaces bieden een eigen herkenbare kantoorruimte voor kleine en middelgrote bedrijven. Onze ‘op maat’ aanpak biedt meer flexibiliteit: kleine of grotere ruimtes, groei of krimp – het is allemaal snel, gemakkelijk en betaalbaar op te vangen. Spaces lopen uiteen van ca. 30 m2 tot ruim 500 m2 en kunnen naar eigen stijl en behoefte worden ingericht.

Offices

5Tracks biedt grotere bedrijven de kans een corporate kantoor te combineren met de toegang tot de energie die een start-up milieu met zich meebrengt. Offices bieden eigen vloeren tot wel 2.000 m2 die naadloos aansluiten bij de bedrijfsprocessen en de eigen identiteit van de onderneming. Dit in een gebouw dat de creativiteit en deelmentaliteit van 5TRACKS combineert met een zakelijke touch.

Much more than just a pillow
Hotel, Short Stay & Apartments

Accommodation

Comfortabel verblijven, van alle gemakken voorzien die je op dat moment nodig hebt. Dat is wat 5TRACKS biedt. Appartementen, short stay en een hotel combineren tot een compleet aanbod.  ‘Shared facilities’ zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Zo worden de daken benut voor gedeelde dakterrassen en staan deelauto’s en -fietsen ter beschikking. Aanvullend biedt 5TRACKS diverse praktische services, zoals een huismeester, schoonmaakdienst en een was- en postservice.

Hotel

Hier ervaren toeristen en zakenreizigers niet alleen de échte Bredase gastvrijheid, tevens worden zij ontvangen in een hedendaagse, moderne setting voorzien van de nieuwste services en congresfaciliteiten.

Short Stay

Short Stay woningen combineren een verblijf van relatief korte duur met de luxe van een eigen appartement. Thuiskomen en totaal ontzorgd worden, dat is wat deze woningen bieden in de drukke levens van professionals. De woningen zijn een maatje kleiner, maar full-serviced en op hoog niveau ingericht.

Apartments

Genieten van een uitdagend leven betekent wonen op een dynamische toplocatie in Breda. Dat biedt 5TRACKS. Hoewel de appartementen variëren in maatvoering en indeling zijn zij allemaal ruim van opzet en voorzien van een hoogwaardige afwerking en van alle moderne gemakken voorzien.

I'll be downstairs if you need me
Living Room

Eat & Meet

5TRACKS biedt een gebalanceerde combinatie van voorzieningen waar je prettig kan lunchen, dineren of gewoon kan afspreken. Van informeel tot formeel, van laagdrempelig tot ‘hip & happening’. 5TRACKS biedt de ontmoetingsplek waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Living Room

De levendige huiskamer van het gebied. Hier kom je voor informele meetings of gewoon even relaxen in het café, bij de koffiebar of op de loungeplekken. Dit is ook een plek waar je kunt werken aan de lange werktafels. Het is een plek waar het altijd gezellig druk is, waar je nieuwe mensen ontmoet en waar je geïnspireerd wordt door uitdagende, inhoudelijke evenementen en uitnodigende netwerkborrels.

Restaurant

Hét nieuwe zakenrestaurant van Breda. Je komt hier met je collega’s en zakenrelaties voor een goede lunch of diner in een prettige, zakelijke setting. Passie, kwaliteit en gastvrijheid staan hier centraal.

Conference Space

Many meetings, many chances! Het hotel biedt volop mogelijkheden om meetings en congressen te organiseren, of om even ‘offsite’ te gaan met je team. Kom langs voor een verfrissende setting voor een vergadering en sluit gezellig af met een borrel of een walking dinner.

For your daily shot of green
Park

Park

Hoe belangrijk is het om af en toe even afstand van je werk te kunnen nemen? of om je huis uit te kunnen lopen en even te ontspannen? Als integraal onderdeel van 5TRACKS biedt het Coulissenpark deze mogelijkheid. Het is de fijne, groene plek waar je buiten gaat zitten voor de lunch, met aantrekkelijke terrassen die uitnodigen om buiten te vergaderen, maar ook om geïnspireerd te worden door een verrassende programmering.

Relax

Als een groene ader loopt het Coulissenpark door 5TRACKS. Het vormt een sfeervolle en ontspannen plek waar je zowel in het weekend als doordeweeks heerlijk tot rust komt. Een aantrekkelijke verscheidenheid aan verrassende elementen, zitplekken, trappen en natuurlijk groen.

Inspire

Naast een ontspannen plek biedt het park ook een aantrekkelijk aanbod aan inspirerende prikkels. Niet alleen voor de gebruikers van de gebouwen, maar ook als een aantrekkelijke, alternatieve looproute voor toeristen en omwonenden. Exposities worden hier gecombineerd met fijne zomeravond optredens.

Feeling good
Store, Gym & Comforts

Facilities

5TRACKS snapt dat veel ambitieuze mensen een drukke baan en carrière vaak combineren met een net zo druk sociaal leven. Dat vraagt om veel planning en een omgeving die gemak biedt en ze hierbij helpt. Een milieu dat naast werken, slapen en ontspannen, ook is ingericht op voldoende gemaksvoorzieningen voor een aantrekkelijke, gezonde en bewuste lifestyle.

Store

Een conceptstore die inspeelt op de behoeften van de 5TRACKS-community en de inwoners van Breda. Hier staan gemak, service en advies centraal. Naast de vertrouwde, bekende merken biedt de Store een podium aan jong talent, uit het buitenland of juist uit de eigen regio.

Gym

Sporten in deze gym is anders dan anders. Onder de noemer van een Health & Lifestyle Center sport je hier niet alleen op de nieuwste fitnessapparatuur, maar krijg je ook één op één professionele begeleiding. Naast Fitness en personal training kun je er ook terecht voor groepslessen als CrossFit, Running en Bootcamp.

Comforts

Comforts bieden kwaliteit, zijn modern en passen bij een bewuste lifestyle. Een trendy kapper direct naast je kantoor, een cold press juicebar onder je woning voor je dagelijkse vitamineshot.