CONNECTED
TO MOBILITY

Nieuwbouw Breda - Arial Final 4k - 5Tracks Breda


Een betere ligging bestaat bijna niet: 5TRACKS ligt direct naast het station van Breda. Met de trein reis je duurzaam en in no time naar metropolen in Nederland en Europa. Pak je liever de auto? Binnen tien minuten zit je op een snelweg naar Amsterdam, Den Haag, Antwerpen of Brussel. En onder de gebouwen is het probleemloos parkeren, met de auto of de fiets.

Dit is dé plek

Waar je ook heen wilt, je bent er zo. Alles is binnen handbereik: de bruisende binnenstad, directe treinverbindingen via Breda Centraal Station, de uitvalswegen naar de Randstad en maar liefst vier luchthavens. Op pad gaan was nooit zo makkelijk.

Connected to mobility - Map - 5TRACKS Breda

Vanuit Breda zijn de Randstad, Antwerpen of Brussel snel bereikbaar – met de auto maar ook met de trein. Zeker voor korte reizen binnen Europa is de trein een handige en duurzame optie. Nu al sta je na ruim vier uur, met slechts één overstap op St. Pancras International, in hartje Londen. En vanaf 2025 is er een rechtstreekse intercity-verbinding naar Aken, waar internationale treinreizigers kunnen aansluiten op het Duitse hogesnelheidsnetwerk, voor bestemmingen als Keulen, Düsseldorf en Frankfurt. Zo kun je makkelijk volledig ‘groen’ zakelijk reizen.

Centraal Station Breda

Goed bereikbaar

Als goede uitvalsbasis heeft 5TRACKS nog een pluspunt: het is ook makkelijk te bereiken voor medewerkers en relaties, met eigen of openbaar vervoer. Een groot voordeel nu zoveel steden dreigen dicht te slibben.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuws door ons te volgen op de volgende kanalen:

Twitter Instagram LinkedIN

Zoekvenster sluiten