5TRACKS Breda verwelkomt Gimbrere Legal

22 juni 2023

5TRACKS Breda verwelkomt de eerste huurder van kantoorruimte. Gimbrere Legal betrekt begin 2024 een kantoor op de tweede verdieping van Platform_C.

Binnen 5TRACKS bouwt de ontwikkelcombinatie Synchroon en J.P. van Eesteren aan een unieke mix van functies: wonen, werken, een hotel, een groen park, horeca, parkeergarage en winkels. Hier komt alles op een natuurlijke manier samen. Dit is dé plek voor wonen en werken voor de nieuwe generatie.

5TRACKS wordt ook de nieuwe locatie voor de Bredase tak van Gimbrere Legal, een internationaal advocatenkantoor met vijf vestigingen in Europa en een in Zuid-Amerika. Op woensdag 21 juni jongstleden tekenden Henri van Dam en Michael Venderbos namens 5TRACKS en Robert de Pater namens Gimbrere Legal, de huurovereenkomst voor 436 m2 op hun toekomstige etage in Platform_C.

Gunstige ligging voor internationaal ondernemen

Voor een internationale onderneming als Gimbrere Legal is de ligging van 5TRACKS direct naast het Centraal Station van Breda en dichtbij belangrijke uitvalswegen een belangrijk voordeel. Robert de Pater, eigenaar Gimbrere: “Het is een eer dat wij als eerste huurder ons aan 5TRACKS mogen verbinden. De filosofie en dynamische werkomgeving van 5TRACKS spreekt ons zeer aan en past perfect bij Gimbrere Legal. De locatie naast het station zorgt ervoor dat er een perfecte connectie is met onze cliënten. En als advocatenkantoor is het natuurlijk altijd goed om direct naast de rechtbank te huisvesten.”

“Het belang van verbinding, ‘connected’ zijn, speelt een belangrijke rol bij locatie keuze. 5TRACKS speelt daarop in, met verschillende aspecten. Met de locatie, natuurlijk, maar ook met aandacht voor welzijn, een groene omgeving en initiatieven voor een ondernemende community. Het is mooi om te zien dat dit ook een internationale onderneming als Gimbrere Legal aanspreekt. Daarom zijn we trots om hen als eerste huurder te mogen verwelkomen.” Aldus Roderick van Houwelingen, ontwikkelaar namens de ontwikkelcombinatie 5TRACKS.

Cushman & Wakefield stond de ondernemingen bij ten tijde van het tot stand komen van de huurovereenkomst.

Weldadig en flexibel

5TRACKS biedt in totaal 15.000 m2 aan kantoorruimte. In het kader van de certificering voor het WELL-gezondheidskeurmerk zijn de gebouwen getoetst aan honderd eisen verdeeld over zeven thema’s: lucht, water, voeding, licht, fitness, comfort en geest. Dit verzekert kopers en huurders van werkruimte in een weldadige werkomgeving. Naast reguliere kantoren zijn er ook serviced offices, volledig gemeubileerd en beschikbaar op flexibele basis. Ook kan gebruik worden gemaakt van gedeelde meeting rooms en co-working space. Dit alles wordt ondersteund door een hospitality concept dat huurders volledig ontzorgt zodat zij zich kunnen richten op waar zij goed in zijn: ondernemen.

Er zijn nog ruimtes beschikbaar. Neem contact op met Cushman & Wakefield of met Van der Sande VanOpstal makelaars.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuws door ons te volgen op de volgende kanalen:

Twitter Instagram LinkedIN

Zoekvenster sluiten