5TRACKS Breda verwelkomt IntercityHotel

22 januari 2021

IntercityHotel opent een nieuwe vestiging op een prominente locatie in Nederland. In 5TRACKS Breda komt een hotel met 174 kamers. De Duitse hotelketen heeft in Nederland al een vestiging in Enschede en opent in de loop van 2021 ook een vestiging op Amsterdam Airport.

‘Platform_A’ is de naam van het nieuwe gebouw waar straks het hotel zich huisvest in Breda, en maakt onderdeel uit van project 5TRACKS, een ontwikkeling van Synchroon en J.P. van Eesteren (beiden een dochteronderneming van TBI Holdings) en een ontwerp van Shift architecture urbanism en Powerhouse Company.
Het hotel beschikt over 174 kamers en staat pal naast het Centraal Station van Breda. Aan de stationszijde bevindt zich de entree met lobby, lounge, restaurant en de foyer van de congreszalen.

5TRACKS is onderdeel van de transformatie van de Bredase spoorzone: CrossMark Breda. 5TRACKS bestaat in totaal uit drie gebouwen met 168 appartementen, 15.500 m2 kantoren en in de plint winkels en horeca. Op de parkeergarage komt een stadspark met veel groen waar mensen kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten.

De hoogstedelijke mixed use gebouwen, gelegen naast het Centraal Station, zijn extra aantrekkelijk voor (internationale) bedrijven en organisaties die duurzaamheid en gezondheid hoog in het vaandel hebben.

Naar verwachting start de bouw van 5TRACKS Breda in de zomer van 2021.

Hotelteam Colliers International en juridisch adviseur BarentsKrans begeleidde de ontwikkelaars bij de transactie.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuws door ons te volgen op de volgende kanalen:

Twitter Instagram LinkedIN

Zoekvenster sluiten