CONNECTED
TO THE WORLD


Breda is een stad met een global outlook. Internationale studenten, werknemers en bedrijven weten de stad steeds vaker te vinden. Dankzij hoogwaardige digitale faciliteiten en slimme technologie ben je 24/7 verbonden met de wereld. En kun je prima op afstand met elkaar vergaderen of werken.

  • Program
  • Kantoren
  • Atria
  • Park
  • Commerciële plint
  • Parkeren
  • Hotel
  • Appartementen

Nieuwbouw Breda - Connected to the world - 5Tracks Breda

Platform_C vanaf de Stationslaan

Kantoren

Werk zoals jij wilt: de hoogwaardige kantoorruimte is flexibel in te delen. Met werkplekken om geconcentreerd te werken en spaces om te sparren of brainstormen.

Atria

Platform_B en Platform_C hebben ieder een atrium dat zorgt voor de wow-factor. Bij Platform_C zit dat in de uitbundige beplanting en de grote trap die dubbelt als tribune voor bijeenkomsten en presentaties.

Nieuwbouw-Breda-5TRACKS-Connected-to-the-world-Barista-B

Barista Platform_B

Nieuwbouw Breda - Connected to Culture - 5Tracks Breda

Het Coulissenpark

Park

Even op adem komen in de buitenlucht? Dat kan in het Coulissenpark achter de gebouwen. Hier vind je rustige zitjes om te ontspannen, met een groep te vergaderen of een-op-een te sparren. Ook biedt het Park alle ruimte om alleen of samen te sporten.

Commerciële plint

Horeca en kleine dienstverleners, gevestigd in de plint, bieden gebruikers van 5TRACKS gemak en zorgen voor dynamiek in het straatbeeld. Te denken valt aan een healthy ‘grab & go’ bar, fietsenspeciaalzaak, city gym of restaurant.

Nieuwbouw Breda - Connected to mobility - 5Tracks Breda

Invulling voor verschillende plintfuncties

Nieuwbouw Breda - Connected to mobility - 5Tracks Breda

Centraal gelegen en optimaal bereikbaar

Parkeren

Midden in de stad werken en toch altijd je auto gemakkelijk en veilig kunnen parkeren? Dat is in veel grote steden vrijwel onmogelijk maar in 5TRACKS kan het: bewoners en kantoorgebruikers beschikken hier over goede parkeerfaciliteiten, slim weggewerkt onder het coulissenlandschap. Zo wordt het straatbeeld niet verstoord en kan het verkeer rondom het stationsgebied worden geminimaliseerd. Je kunt natuurlijk ook met de fiets komen – plaats genoeg in de riante fietsenstalling!

Hotel

Breda brengt het samen: de stad trekt dan ook veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Toeristen en zakelijke reizigers kunnen comfortabel en stijlvol overnachten in het InterCity Hotel. De ligging naast Breda Centraal Station en uitvalswegen naar andere steden is een extra pluspunt. Wat architectuur en design betreft sluit het hotel naadloos aan bij Platform_B en Platform_C. Het hotel nodigt uit tot binnenlopen, bijvoorbeeld om een drankje te doen aan de bar. Naast een comfortabele overnachting kunnen (zakelijke) gasten hier ook terecht voor congres- en vergaderfaciliteiten.

Nieuwbouw Breda - Connected to mobility - 5Tracks Breda

InterCity Hotel in Platform_A

Connected to the world - Apartments- 5Tracks Breda

Appartementen in verschillende groottes

Appartementen

Op de bovenste verdiepingen van Platform_B en Platform_C liggen 168 hoogwaardige appartementen, met een geweldig uitzicht over Breda: de perfecte uitvalsbasis voor (nieuwe) stadsbewoners. De woningen variëren in type en grootte. Zo kan iedereen – van de startende professional tot de empty-nester – op zijn of haar eigen manier genieten van connected living. De verhuur van de woningen is nog niet gestart, meer informatie hierover volgt eind dit jaar. Ga voor meer informatie over de appartementen naar de website van Heimstaden.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuws door ons te volgen op de volgende kanalen:

Twitter Instagram LinkedIN

Zoekvenster sluiten