CONNECTED
TO YOU


Mentaal en fysiek in balans blijven, wordt steeds belangrijker. In 5TRACKS vind je alles wat je daarvoor nodig hebt. De gebouwen zijn WELL-gecertificeerd, voor een optimale werkomgeving. In het groene Coulissenpark kun je werken, sporten of ontspannen. In de gym kun je de werkdag van je af trainen. En in de plaatselijke horeca eet je lekker en gezond. Power genoeg om altijd het beste uit jezelf te halen.

Ontdek het leven buiten

Tijd voor groen

Buiten lunchen tussen het wuivende gras. Een rondje lopen met een collega om een pitch door te spreken. Of een brainstormsessie naar buiten verplaatsen, om echt frisse ideeën op te doen. Hier gebeurt het.

Het Coulissenpark vormt de overgang tussen stad en spoor. De invloed van het spoor is duidelijk terug te zien in de inrichting. Vijf lijnen van cortenstaal – de vijf ‘tracks’ – die parallel lopen aan het spoor delen het Park als het ware op in segmenten. Groepjes van bomen gecombineerd met grassen en planten worden op verschillende plaatsen parallel aan deze lijnen in roestbruine stalen bakken geplant, waardoor telkens nieuwe doorkijkjes ontstaan naar de andere segmenten.

Connected to the world - Artist Impression - 5TRACKS Breda

Coulissenpark

“Stel je een stad voor, die mensen verbindt, die je gezondheid centraal zet, die ruimte maakt voor natuur en die meer geeft dan neemt.”

Synchroon

Biodiversiteit

Alle brede toegangstrappen tot het Park worden gemarkeerd door een grote grove den. Deze den komt ook op andere plekken terug in het Park: enkele grote exemplaren wortelen zelfs door het dek heen. De beplanting is verder ruig, met grassen en een brede selectie van planten met uitgesproken vormen en kleuren. Er wordt zoveel mogelijk voor inheemse soorten gekozen. Dit maakt onderhoud makkelijker en geeft de biodiversiteit in de stad een boost.

Genieten van het buitenleven, midden in de stad

Connected to the world - Space to connect - 5TRACKS Breda

Netwerken buiten op het terras

Ruimte voor ontmoeting

De open structuur van 5TRACKS verbindt en inspireert. In de atria en de groene buitenruimte ontmoet je elkaar vanzelf en wissel je gemakkelijk ideeën uit. In klein comité of met een grote groep – daarvoor biedt het paviljoen in Platform_C natuurlijk een uitgelezen podium! Terug op je werkplek vind je vervolgens de rust en focus om je nieuwe ideeën uit te werken.

Op het juiste spoor

Groen is belangrijk in een werkdag: het verbetert het concentratievermogen en vermindert stress. Met zijn grote variatie aan planten, grassen en bomen biedt het Coulissenpark een groene oase, midden in de stad. Er zijn zitbanken en hoekjes om alleen van de rust te genieten of om samen met anderen buiten te werken, te vergaderen of te sporten. Kom tot rust, laad je op en werk daarna verder – powered by green.

Connected to the world - On Track - 5TRACKS Breda

Opladen buiten, na een dag binnen

Connected to the world - Photography - 5TRACKS Breda

Groen brengt rust, ook in het interieur

Klaar voor de toekomst

Een werkomgeving moet klaar zijn voor vandaag maar ook voor (over)morgen. Daarom speelt duurzaamheid een belangrijke rol in het ontwerp van 5TRACKS: zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van bodemenergie, zonnepanelen en groene daken. Tegelijkertijd staat ook de lange-termijn gezondheid van gebruikers centraal.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuws door ons te volgen op de volgende kanalen:

Twitter Instagram LinkedIN

Zoekvenster sluiten